~

Filtrer efter

Co'couture forhandler

Co'Couture er et relativt nyt dansk fashion brand, som skaber lækkert dametøj med kant. Siden tøjmærket kom til i 2015 har de budt på skjorter, bluser, bukser, jakker og kjoler, der har et moderne udtryk med smarte detaljer. Tøjet er skabt til kvinder, der elsker fashion men som gerne vil have et unikt look. Navnet Co'Couture er fransk, og det er ikke tilfældigt. Designteamet bag brandet elsker Paris og fransk mode, og de mixer det sensuelle franske look med det enkle stilrene udtryk fra Norden. Resultatet er lækre styles, som har en unik stil, hvor der virkelig er kælet for detaljerne. Co'Couture ønsker, at kvinderne, der bærer deres tøj, kan udtrykke deres feminine styrke gennem tøjet. Deres tøj udstråler således essensen af feminin elegance, hvad enten det er lækre Co'Couture veste eller et par super hotte Co'Couture shorts i læder. Til trods for at tøjet fra Co'Couture er utroligt lækkert, er priserne fornuftige. Derfor har kunder overalt taget Co'Couture til sig.

Seks skønne kollektioner om året

Co'Couture forkæler kunder og forhandlere med seks årlige kollektioner. Inspirationen udspringer som altid fra den skandinaviske minimalisme og den franske chikke stil. Med tøjet Co'Couture kan du begå dig både i København, Aarhus og Paris. Co'Couture er god stil hvor som helst. En af designernes stores inspirationskilder er Coco Chanel. Nogle af hendes mest berømte ord var: Hvis du vil være uerstattelig, må du være unik. Den tankegang udleves i den grad i det flotte tøj fra Co'Couture. Kvaliteten af tøjet fra Co'Couture er også høj. Der bruges gerne naturlige materialer som viskose, bomuld og læder. Designerne bag Co'Couture har ikke kun fokus på, hvordan designet skal se ud. De har også fokus på, at tøjet skal være rart at have på. Derfor falder valget tit på naturlige materialer. Stilmæssigt svinger tøjet fra Co'Couture mellem ensfarvede styles, som sorte T-shirts og hvide jeans, men du finder også kjoler af stof i smukke mønstre eller søde toppe med ternet stof eller med blomster. Co'Couture designer desuden lækre T-shirts med print. Ofte vil prints være med smukke franske ord som Amour. Der er masser af kærlighed fra Co'Couture, og det kan ses.

Co'couture kjoler

Tøjet fra Co' Couture passer til kvinder i alle aldre, fordi stilen netop flirter med både den skandinaviske minimalisme og det sensuelle franske. Den samme kjole kan således få to helt forskellige udtryk, på to forskellige kvinder. Den ene sætter måske et par høje sko til, hvorimod den anden dresser kjolen ned med et par sneakers. Co'Coutures outfits kan det hele. Og det er netop dette, som designerne bare tøjet håber på: At kvinder med forskellige aldre og ståsteder i livet tager tøjet og bruger det til at udstråle styrke og skønhed. De lækre styles fra Co'Couture overdøver aldrig kvinden, det understøtter hendes naturlige elegance og helt egen stil. 

På få år er Co'Couture blevet et populært tøjmærke. Det skyldes det stilsikre look, der balancerer det nordiske og det franske - og fremtryller det bedste af to verdener. Der til kommer, at vi taler om mode til fornuftige priser. Det har altid været en vinderkombination. Se også vores udvalg af kjoler fra Hunkøn og Basic apparel.

Co'couture

Det danske modebrand Co’couture har haft sin eksistens siden 2015, hvor de sæson efter sæson har beriget os med iøjnefaldende styles af høj kvalitet. Brandet lader sig inspirere af den franske charme og elegance, og mixer det med det simple og minimalistiske, Skandinavien er kendt for.

Der er 34 varer.

Viser 1-34 af 34 element(er)
Aktive filtre

Co'Couture Bukser, Green Rose, Sort

Normalpris 695,00 kr. Pris 486,50 kr.
Størrelse : S M L XL

Co'Couture Skjorte, Green Rose, Sort

Normalpris 695,00 kr. Pris 486,50 kr.
Størrelse : XS S L

Co'Couture Skjorte, Alma Petra, Navy

Normalpris 595,00 kr. Pris 416,50 kr.
Størrelse : XL

Co'Couture Skjorte, Treefoil, Vibrant Grøn

Normalpris 750,00 kr. Pris 525,00 kr.
Størrelse : S M

Co'Couture Bukser, Vola Pants, Sort

Normalpris 895,00 kr. Pris 626,50 kr.
Størrelse : S

Co'Couture Blazer, Vola Oversize, Sort

Normalpris 1.295,00 kr. Pris 906,50 kr.
Størrelse : L XL

Co'Couture Blazer, Oversize Corduroy, Grøn

Normalpris 1.295,00 kr. Pris 906,50 kr.
Størrelse : S M

Co'Couture Skjorte, Cotton Crisp Pocket, Navy

Normalpris 695,00 kr. Pris 486,50 kr.
Størrelse : S

Co'Couture Skjorte, Petra, Off White

Normalpris 595,00 kr. Pris 416,50 kr.
Størrelse : XL

Co'Couture Blazer, Vola Oversize, Pale Blue

Normalpris 1.195,00 kr. Pris 836,50 kr.
Størrelse : S L

Co'Couture Kjole, Callum Pintuck Frill, Vibrant Green

Normalpris 795,00 kr. Pris 556,50 kr.
Størrelse : S M L

Co'Couture Nederdel, Sunrise Mini Skirt, Black

Normalpris 495,00 kr. Pris 346,50 kr.
Størrelse : L XL

Co'Couture Kjole, Sunrise Crop Kandi, Purple

Normalpris 595,00 kr. Pris 297,50 kr.
Størrelse : S
Viser 1-34 af 34 element(er)