Filtrer efter

Cluse

Femininitet med kant. Sådan lyder Cluse’ karakteristiske vision og mål i dag, hvor et stort team af passionerede designere og eksperter arbejder sammen om at producere det bedste af det bedste indenfor dameure.

Gå på opdagelse i et stort udvalg af fantastiske ure fra Cluse her Superlove’s helt eget sortiment. Specielt er det pastelfarverne, der går igen i Cluse’ feminine kollektioner, hvor den lækre læderkvalitet i høj grad skaber forskellen. Find blandt andet urene i farverne mintgrøn, retro blå, hazelnut, hvid/nude og flamingo lyserød. Alle ure har enten et sølv- eller rosaforgyldt stel. Kollektionen fra Cluse er et godt eksempel på, at det maskuline og feminine sagtens kan spille sammen – også når det gælder ure.

Cluse ure med statement

Et ur behøver ikke at være kedeligt og ordinært. Med Cluses udvalg af ure i farverige urremme og rosaforgyldte stel, er tidens trends fra modeverdenen perfekt repræsenteret i hver enkelt model. Her er der virkelig tale om et udvalg, hvor du har mulighed for at finde lige præcis det ur, der passer til din personlige stil. Således kan du med et enkelt ur fra Cluse udtrykke fashion statement og stilbevidsthed. I vores sortiment af Cluse ure items er der rig mulighed for at gå på opdagelse i mærkets fantastiske udvalg fra de nyeste kollektioner. Vi tilbyder ligeledes ure i mere stilrene designs, hvor det androgyne og minimalistiske går igen.

Med Cluse får du altid høj kvalitet til fordelagtige priser. Vi henter løbende nye produkter hjem fra Cluse, hvorfor du altid er sikret trendy og moderne design. Urerne fra Cluse er perfekte eksempler på, at tidløs elegance og trendy design sagtens kan gå hånd i hånd. Derfor repræsenterer de flotte ure i høj grad et modernistisk og nyskabende tag på accessoriesmode.

Cluse

Elegante armbåndsure fra Cluse i sofistikeret og minimalistisk stil. Cluse har deres atelier i Amsterdam, hvor de designer og udvikler de smukke ure med særlig fokus på materialer, kvalitet og tidløst design.

Vi beklager ulejligheden.

Søg igen efter det, du er ude efter