Filtrer efter

Pris

Pris

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

Chie Mihara sko

De spanske Chie Mihara sko stammer fra et spansk skomærke ved samme navn, der fokuserer på at kombinere traditionelle hæle i et feminint design og komfortable såler. På mange måder gør denne kombination skodesignet yderst unikt. De spanske Chie Mihara sko er toppen af poppen inden for sko design, der passer til alle slags lejligheder, uden at du skal bekymre dig om at få ondt i fødderne. De fodformede såler gør skoene behagelige at have på hele dagen, hvorfor de er oplagte at iføre sig på job eller i situationer, hvor ønsket om at være komfortabel og velklædt er stort.

De feminine design, der kommer til udtryk i dine Chie Mihara sko bærer i høj grad præg af den spanske sko-tradition og passer perfekt til den selvsikre og stilbevidste kvinde, der ved, hvad hun vil have.

Komfortable stiletter med et par Chie Mihara sko

At have høje hæle på behøver, takket være den fantastiske kvalitet i dine Chie Mihara sko, ikke at være en smertefuld affære. De fleste af os ved, at stilletter kan være meget ubehagelige at have på i takt med timernes gang til festen. Mange af os sørger også altid for at have et par ekstra flade sko med i tasken, sådan at vi har mulighed for at skifte til et lidt mere komfortabelt par i løbet af aftenen.

Derfor er det oplagt at investere i et par højhælede sko, der formår at kombinere udseende og velvære. Med et par Chie Mihara sko behøver du slet ikke at have et ekstra par flade sandaler med i tasken. Deres kombination af velvære og lækkert design gør dem egnet til at have på hele aftenen. De stærke spanske rødder hos brandet fremgår tydeligt i alle deres sko designs, hvor de dramatiske røde farver og afrundede snuder giver associationer til den spanske flamingostil.

Et spansk brand med kvindelig styrke

I 2002 startede historien for det spanske sko brand, hvor en spansk kvinde lancerede sin første skolinje i byen Elda. Tanken bag de nytænkende sko var at tilbyde kvinder noget anderledes. Fodtøj designet af en kvinde til at give kvinder muligheden for at have pæne sko med fokus på føddernes velvære. Skoene er målrettet stærke kvinder, der har meget at se til i hverdagen og derfor stiller høje krav til kvaliteten i deres fodtøj. Sådan lykkedes det den spanske kvinde Chie Mihara at skabe et sko brand, der skiller sig ud, og lige siden 2002 har hun oplevet stor succes.

Vores udvalg af Chie Mihara sko

Vi tilbyder et stort sortiment af Chie Mihara sko, og du har rigtig ofte mulighed for at købe høje sko på tilbud fra det kendte mærke. Her går kvalitet og design på alle fronter op i en højere enhed. Find de kendte Chie Mihara modeller som Chie Mihara Igi og Chie Mihara Jacare i forskellige former her i vores sortiment. Begge disse modeller er lavet i læder med indvendige såler, der støtter foden. Vi tilbyder regelmæssigt modeller af Chie Mihara sko til fantastiske tilbudspriser, så du til hver en tid kan købe et par til en fordelagtig pris. Gå på opdagelse i Superloves sortiment af Chie Mihara sko i forskellige modeller og former og find eksempelvis den populære Chie Mihara Inga model til en fordelagtig pris i vores udvalg. Se også vores udvalg af højhælede sko og støvler fra andre populære brands.

Chie Mihara

Chie Miharas sko er feminine, smukke og har en fantastisk pasform. Med kig på alt fra 30'ernes feminine udtryk til 80'ernes humor har Chie Mihara taget inspirationen med ind i et nutidigt udtryk, der reflekterer moderne æstetik og mode.

Der er 2 varer.

Viser 1-2 af 2 element(er)
Aktive filtre

Chie Mihara Sko, Edana, Ante Negro

Normalpris 1.995,00 kr. Pris 997,50 kr.
Størrelse : 40

Chie Mihara Sko, Quirita, Ante Cement

Normalpris 1.995,00 kr. Pris 997,50 kr.
Størrelse : 40
Viser 1-2 af 2 element(er)