~

Filtrer efter

Mærker

Mærker

Pris

Pris

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

Cardigans

En cardigan er mere end bare en bluse. Den åbne trøje har nemlig ofte flere formål. Den kan både virke som prikken over i’et til dit outfit, ligesom dem kan være din redning, når det bliver for koldt med en kortærmet bluse. En uld cardigan kan i efteråret og foråret endda være dit alternativ til jakken, og en lang cardigan dame kan komplimentere sommerkjolen, når aftenen falder på.

Hos Superlove kan du gå på opdagelse i et stort udvalg af stilfulde cardigans til kvinder i lækker kvalitet. Vi har samlet et udvalg fra populære designerbrands, der alle har én ting til fælles: De målretter sig til dig, der har en holdning til din stil og ser dig selv som en selvsikker og ambitiøs kvinde.

Forkæl dig selv med en blød cardigan til kvinder

Særligt i Danmarks skiftende årstider, er der ikke noget så skønt som at tage en lækker og blød langærmet trøje på, når du begynder at småfryse. Hos Superlove kan du finde den helt rette cardigan til kvinder, der passer til din personlige tøjstil og kan sammensættes med dine vigtigste outfits. Du kan både finde en lang cardigan dame, der passer til den fine aftenkjole eller de kølige sommeraftener. Uanset om den skal være lang eller kort, så kan du se frem til en blød trøje til kvinder, der hverken går på kompromis med design eller kvalitet.

En cardigan kan også meget mere end bare at hjælpe dig med at holde varmen. Alt efter dens farve, pasform og materialer kan den blive et af dine yndlings produkter i din garderobe. Den vil være et af de produkter i skabet, du ikke nænner at skille dig af med. Den kan bruges i mange år og vil være dig trofast, uanset hvordan din stil kan ændre sig gennem årene.

En sort cardigan kan passe til ethvert outfit, uanset om det er casual eller til fest. Med en rød cardigan kan du give den lille sorte kjole nyt liv, og med en blå cardigan kan du sætte prikken over i’et på dit business look. Med en karrygul cardigan kan du give dit outfit en fed kontrast, og med en grå cardigan kan du tone et livligt outfit lidt ned.

Din cardigan dame kan gøre dit outfit komplet, og hos Superlove har vi samlet det perfekte udvalg til dig, der er modig nok til at eksperimentere og tilføre livet lidt ekstra farve.

En dame cardigan fra et anerkendt designerbrand

Hos Superlove kan du ikke blot finde en uld cardigan eller en lang cardigan dame fra et anerkendt designerbrand. Hele vores sortiment er nøje udvalgt efter tidens mode, og du vil kunne finde et stort udvalg af dametøj, sko til kvinder og accessories, der passer til din personlige stil.

Forkæl dig selv med en ekstra varm uld cardigan fra Lollys Laundry eller en elegant lang cardigan dame fra Storm og Marie. Sæt farve på livet med en grøn, rød eller blå cardigan fra King Louie, eller giv din skjorte et feminint udtryk med en rosa cardigan fra Minus.

Se også vores store udvalg af tøj, smykker og sko fra andre populære danske og internationale brands.

Cardigans

For mange er en cardigan uundværlig i garderoben. Hos Superlove har vi både basis cardigans i god kvalitet og mange farver samt cardigans med smukke designs, der kan løfte dit outfit.

Der er 26 varer.

Viser 1-26 af 26 element(er)
Aktive filtre

Minus Cardigan, New Laura, Pink Flamingo

Pris 450,00 kr.
Størrelse : S M L XL

Minus Cardigan, New Laura, Green Field Melange

Pris 450,00 kr.
Størrelse : S M L XL

Soft Rebels Cardigan, SRMarla O-neck, Amparo Blå

Pris 395,00 kr.
Størrelse : S M L XL

Soft Rebels Cardigan, SRMarla O-neck, Sort

Pris 395,00 kr.
Størrelse : XS S M L XL XXL

Soft Rebels Cardigan, SRMarla O-neck, Total Eclipse

Pris 395,00 kr.
Størrelse : S M L XL

Soft Rebels Cardigan, SRMarla, Sodalite Blå

Pris 395,00 kr.
Størrelse : S M

Minus Cardigan, New Laura, Sea Mist Melange

Pris 450,00 kr.
Størrelse : XS S M L XL

Soft Rebels Cardigan, SRMarla New O-neck Cardigan, Ashley Blue

Pris 395,00 kr.
Størrelse : M L XL

Minus Cardigan, New Laura, Yellow Straw

Normalpris 450,00 kr. Pris 270,00 kr.
Størrelse : XL XXL

Minus Cardigan, New Laura, Cosmic Lavender

Pris 450,00 kr.
Størrelse : S M L XL XXL

Soft Rebels Cardigan, SRMarla, Whitecap Gray

Pris 395,00 kr.
Størrelse : M XL

Minus Cardigan, New Laura, Black Iris Solid

Pris 450,00 kr.
Størrelse : XS S M L XL XXL

Minus Cardigan, New Laura, Light Grey Melange

Pris 400,00 kr.
Størrelse : XS S M L XL XXL

Minus Cardigan, New Laura, Black

Pris 450,00 kr.
Størrelse : S M L XL XXL

Minus Cardigan, New Laura, Black Iris Melange

Pris 450,00 kr.
Størrelse : S
Viser 1-26 af 26 element(er)