~

Filtrer efter

Farve

Farve

Den helt rigtige bordlampe

Bordlamper skal ikke kun give lys. De må også gerne se flotte ud og være praktiske. Før du køber en bordlampe, er det første spørgsmål, du bør stille dig selv, hvad formålet med lampen er? Er det en bordlampe til et skrivebord? Eller en bordlampe til en læsekrog? Eller måske en bordlampe til noget helt tredje? Er det en lampe til et skrivebord eller til læsning, er det vigtigt, at lampen kan indstilles. På den måde er du nemlig sikker på, at lysindfaldet fra lampen får den rette vinkel. Først herefter skal du begynde at overveje, hvilken slags stil som lampen skal have? Skal det være en lampe, som har et diskret udtryk? Eller skal det være en lampe, som fanger øjet og bidrager til rummets karakter? Skal det være en helt lille bordlampe, eller skal det være en lidt større model? Brug lidt tid på dine overvejelser, så du ved mere om hvilken slags lampe, som vil være den helt rigtige til dit hjem.

Skal det være moderne eller klassisk bordlamper?

Der findes heldigvis en masse flotte bordlamper på markedet, og her hos Superlove har vi lagt os i selen for at udvælge nogle af de allerbedste til vores webshop. Vi har fx flotte retro bordlamper i metal. Du finder også bordlamper i glade farver som tomatrød og blå. Der er naturligvis også lamper i mere neutrale toner, så du nemt finder de bordlamper, som passer perfekt til dit hjem. Nogle af vores lamper har et skønt vintage look, andre er klassiske bordlamper eller mere moderne bordlamper. De fleste af lamperne kan nemt justeres, så du hurtigt får indstillet den perfekte højde og vinkel. Det gøres typisk med to såkaldte sommerfugleskruer. Der er nemt, så alle kan være med. Det lys, vores lamper kaster, er vigtigt. Både for os og vores kunder. Derfor tester vi altid vores bordlamper for at sikre, at de afgiver det smukkeste lys. Flere af vores lamper har perforerede kanter, og dermed skabes en blid lyseffekt, der er meget smuk og hyggelig.

Flotte bordlamper i god kvalitet

Hos Superlove sætter vi pris på kvalitet. Du vil derfor opleve, at vores leverandører i den grad har kælet for detaljerne og kvaliteten. Det er nemlig de små ting, der gør den store forskel. Det kan være den gennemtænkte lille metalkant eller den lækre finish. Detaljer som en skærm, der kan drejes 345,° og således gør det muligt for dig at udnytte lyset optimalt, vejer også tungt, når vi udvælger modeller. Vi tænker nøje over hvilken slags bordlampe, der er den perfekte til kontoret, soveværelset, hjørnet eller læsekrogen. Farverne er også afgørende, og vi har derfor sikret os lamper i et bredt farvespektrum fra sarte pasteller over metallic til pangfarver. Designmæssigt spænder vores lamper fra et strømlinet nordisk design til lamper i en charmerende retro-stil. Vi har også moderne bordlamper med mange fine designdetaljer, så du kan finde præcis den lampe, du drømmer om til dit hjem.

Se også vores store og flotte udvalg af væglamper, gulvlamper eller loftslamper.

Bordlamper

Man siger, at den rette belysning skaber hyggen i et hjem. Og her hos Superlove er vi tilbøjelige til at være enige. Vi har derfor nøje udvalgt en række flotte bordlamper i lækkert design og god kvalitet. Lamper i farver som sort, blå, grå, der ser godt ud, og som samtidig kaster et smukt lys.

Der er 22 varer.

Viser 1-22 af 22 element(er)
Aktive filtre
Viser 1-22 af 22 element(er)