~

Filtrer efter

Kategorier

Kategorier

Mærker

Mærker

Pris

Pris

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

Bluser

Hvis der er én ting i garderoben, du kan være sikker på, at du altid har brug for, så er det en ny bluse. Bluser kan du aldrig få for mange af, fordi de kan bruges i alle sammenhænge. Bluser er ikke ligesom jakker, sko og andet overtøj. Jakker, sko og andet overtøj skifter du nemlig ud, som årstiderne skifter. Du kan næsten altid bruge de samme bluser hele året rundt, uanset vejret. Bluser fås i alle afskygninger, kortærmede såvel som langærmede, farverige såvel som enkle, fine såvel som afslappede. Din bluse vil ofte være det bærende element i dit outfit, og sammen med et par lækre jeans kan din bluse virkelig få dig til at lyse op.

De langærmede bluser kan både holde dig varm, når det er koldt samt komplimentere din moderne stil. Foretrækker du kortærmede bluser, kan du holde dig varm med en cardigan, blazer eller anden strik ud over din favoritbluse. Bluser kan bruges om sommeren såvel som om vinteren, og med den helt rigtige bluse kan du skabe dit helt eget personlige udtryk.

Bluser til alle lejligheder

Bluser er højst sandsynligt det produkt du har allerflest forskellige af i din garderobe. Du har helt sikkert mindst én bluse til hverdag, én bluse til arbejdet, én til de finere anledninger og én til når du skal hygge på sofaen derhjemme. Bluser kan bruges til hverdag, og de kan bruges til fest. Enkle og afdæmpede bluser kan tone dit outfit ned, ligesom farverige og elegante bluser kan pifte det op. Bluser egner sig derfor både til hverdag med et par lækre bukser, ligesom de egner sig til fest med en skøn nederdel.

Hos Superlove kan du helt sikkert finde en bluse, der passer til netop den lejlighed, du skal bruge den til. Gør din stil personlig med en skøn Mads Nørgaard bluse, eller sæt farve på hverdagen med en Lollys Laundry bluse. Mærk kvaliteten i de smukke PBO bluser og nyd det stilfulde design i de eftertragtede Nümph bluser.

Superloves udvalg

På superlove.dk kan du gå på opdagelse i et stort udvalg af bluser, skjorter og trøjer til den stilbevidste kvinde, der hverken ønsker gå på kompromis med kvalitet eller design. Du kan finde alt fra toppe, t-shirts, sweatshirts og kimonoer fra en lang række populære danske og internationale brands.

Hos Superlove har vi altid et stort udvalg af modetøj, sko og accessories til den stilbevidste og ambitiøse kvinde. De brands, vi forhandler, er nøje udvalgte, og vi sørger altid for at have produkter fra de nyeste kollektioner på lager. Se også vores store udvalg af t-shirts, strik og kjoler.

Bluser

Bluser kan man aldrig få for mange af ;) Bluser til hverdag, til fest, til hygge og til at imponere. Bluser fås i mange afskygninger og kan nemt ændre et look totalt. I Superlove har vi bluser fra kendte mærker som Nümph, Modström, PBO, Basic Apparel, Mads Nørgaard og mange flere.

Der er 224 varer.

Viser 1-60 af 224 element(er)
Aktive filtre

Co'Couture Skjorte, Callum Placket, Powder

Pris 595,00 kr.
Størrelse : S M L XL

Co'Couture Bluse, Callum Perin Top, Vibrant Green

Pris 595,00 kr.
Størrelse : XS S M L XL

Lollys Laundry Skjorte, Zoe, Hazel

Pris 650,00 kr.
Størrelse : M L

Becksöndergaard Badedragt, Lola Bly Frill, Multi Color

Pris 595,00 kr.
Størrelse : S M L XL

Lollys Laundry Top, Carly, Creme

Normalpris 550,00 kr. Pris 330,00 kr.
Størrelse : L XL

Lollys Laundry Bluse, Charles, Washed Black

Normalpris 695,00 kr. Pris 417,00 kr.
Størrelse : S M L XL

Mads Nørgaard T-Shirt, Tenna LS, Black

Pris 295,00 kr.
Størrelse : S M XL

Mads Nørgaard T-Shirt, Tenna Tee LS, Light Grey Melange

Pris 295,00 kr.
Størrelse : S M L XL

Nümph T-shirt, Nuanneke SS Pullover, Evening Sand

Normalpris 395,00 kr. Pris 237,00 kr.
Størrelse : M XL

Basic Apparel T-shirt, Jada LS Tee, Navy

Pris 295,00 kr.
Størrelse : S M L XL

Basic Apparel T-shirt, Jada SS O-Neck, Navy

Pris 250,00 kr.
Størrelse : S L

Basic Apparel T-shirt, Jada LS Tee, Sand Dollar

Pris 295,00 kr.
Størrelse : S M L XL
Viser 1-60 af 224 element(er)