Filtrer efter

Størrelse

Størrelse

Blue On Blue giver en god basis

Den driftige danske designer Birthe Didriksen står bag mærket Blue On Blue, som er skabt til den moderne kvindes livsstil. Blue On Blue er faktisk kendt for sko, men vi har special udvalgt basis toppe fra mærket, fordi de er af ekstragod kvalitet og passer fantastisk ind i enhver garderobe. Blue On Blue toppe er geniale til det afslappede hverdagslook, men giver dig også mange muligheder for at style dit outfit kreativt efter humør og lejlighed. Det minimalistiske skandinaviske design giver dig en god basis for et outfit – både hvis du ønsket et enkelt og afslappet look, eller hvis du har brug for en basis, som du kan kombinere med vildere mønstre og farver. Blue On Blue kreerer sådanne basisstyles, som du ikke vil undvære i din basisgarderobe. Men en god basis har du altid noget at tage på, der er nemt at bruge og ser godt ud, uden at du behøver en enorm garderobe.

Tidløst og minimalistisk design

Blue On Blue bluser er i et tidløst og klassisk design, så du kan bruge dem år efter år, selvom din stil eller moden skifter. Det enkle nordiske design gør det supernemt at kombinere dem med andre elementer fra klædeskabet og fra smykkeskrinet. De rene linjer i Blue On Blues bassistoppe samt deres høje kvalitet gør, at de fungerer rigtig godt som en mere dressed up T-shirt. Birthe Didriksen, som står bag Blue on Blue, blev inspireret af sine egne erfaringer til at producere toppene: Hun oplevede nemlig, at det var svært at finde pæne T-shirts til mere formel brug. Blue On Blue bluser er altså skabt af et helt konkret behov i hverdagen, og de lever op til forventningerne. Farverne er holdt neutrale og går til alt, hvilket sammen med vægten på praktisk funktion afspejler den typiske danske modekultur.

Blue On Blue er komfortabel kvalitet

Den danske modekultur beror på en afslappet livsstil, hvor den stilbevidste kvinde skal ikke begrænses, uanset hvilken aktivitet hun er i gang med. Derfor er bluser fra Blue On Blue behagelige at have på – lige så behagelige som en almindelig T-shirt (eller mere), selvom de ser ud af langt mere. Blue On Blue toppe har nemlig en super pasform og har et dobbeltlag foran, som gør, at de klæder langt de fleste. Det er ligegyldigt om du ordner ærinder, er på arbejde eller leger med børnene. En basistop fra Blue On Blue er et oplagt valg til det hele. Du vil nyde, hvordan den velsiddende top giver dig et ekstra skud selvtillid hele dagen, fordi Blue On Blue har tænkt på din komfort.

Find både basen og prikken over i’et hos Superlove

Blue On Blue klæder dig på til et væld af forskellige situationer, og de formår at få det behagelige og stilfulde til at spille sammen på fineste vis sammen med gode kvalitetsmaterialer. Et andet dansk brand, der lægger vægt på god pasform i basisgarderoben, er Minus, som også henvender sig til aktive og uafhængige kvinder. En Blue On Blue top er god sammen med en Minus cardigan, fordi toppen er relativt kropsnær, og dermed fungerer godt i lag på lag. Toppen giver også en god baggrund for mere livlige farver og mønstre. Det kan du se eksempler på i vores udvalg af skønne nederdele fra King Louie, Nümph og Lollys Laundry. Til det afslappede hverdagslook kan du kombinere din Blue On Blue T-shirt med velsiddende jeans fra 2nd One eller Mos Mosh og sætte prikken over i’et med lækre smykker fra for eksempel Pernille Corydon eller Maria Black.

Blue On Blue

Selvom tøjet fra Blue on Blue til basisgarderoben er enkelt, er det mere end som så. Blue on Blue bluserne er designet, så de har en rigtig god pasform og sider flot og tæt, men skjuler samtidig de steder, vi godt kan lide at skjule ;)

Der er 1 produkt.

Viser 1-1 af 1 element(er)
Aktive filtre

Blue On Blue Top, Vigga, Hvid

Normalpris 295,00 kr. Pris 147,50 kr.
Størrelse : S M L XL
Viser 1-1 af 1 element(er)