Bloomingville

Forny dit hjem med nordisk interiør designet af danske Bloomingville.
Skab en varm, uformel atmosfære dit hjem med de smukke boligartikler fra Bloomingville.

Array ( [nleft] => 227 [nright] => 228 [level_depth] => 4 [id_parent] => 321 [id_shop_default] => 1 [is_root_category] => 0 [position] => 2 [date_add] => 2018-07-03 00:00:00 [date_upd] => 2018-12-28 13:49:13 [name] => Bloomingville [link_rewrite] => bloomingville [description] =>

Forny dit hjem med nordisk interiør designet af danske Bloomingville.
Skab en varm, uformel atmosfære dit hjem med de smukke boligartikler fra Bloomingville.

[meta_title] => Bloomingville - Køb interiør fra Bloomingville online [meta_description] => Køb Bloomingville interiør hos Superlove online og i København. Skab en varm, uformel atmosfære dit hjem med de smukke boligartikler fra Bloomingville. Fri/billig fragt og hurtig levering. [meta_keywords] => [superlove_custom_seo_text] =>

Bloomingville

Det danske brand Bloomingville tilbyder unikt køkkeninteriør i flotte, atypiske prints. Find tallerkener, skåle og kopper i vores lille sortiment af Bloominville produkter. Her er der tale om indretningselementer, der nemt kan give dit køkken lidt ekstra personlighed og detaljerigdom, takket være de naturinspirerede print og blide pastelfarver. Alle materialer udgøres af glaseret stentøj, hvor det botaniske print skaber en fin kontrast, der pynter på et hvilket som helst spisebord.

 

Nordisk design til hjemmet

Bloomingville er på mange måder et blomstrende dansk brand, der fokuserer på design og produktion af unikt køkken- og spisebordstilbehør. De unikke print fører normalt spisetøj op på et helt nyt niveau, hvor kunstnerisk kreativitet og inspiration står i højsædet. I kombination med det glaserede stentøjs glinsende effekt, står printet enormt skarpt. Endvidere fås alle items fra Bloomingville til overkommelige priser, hvorfor man – takket være mærkets fokus på design – kan få skandinavisk håndværk på budget. Bloomingville ekspanderer med hastige skridt, hvorfor det kan anbefales at hente brandets items hjem.

 

Vores udvalg

Med køkkenelementer fra Bloominville har du i den grad mulighed for at imponere dine gæster og samtidig gøre spisetid til et inspirerende og gennemført tidspunkt på dagen - takket være det kunstneriske print på de fine køkkenelementer. Bloomingville er et blomstrende brand, der virkelig har fingeren på modepulsen indenfor interiør og boligindretning, hvor kombinationen af det skandinaviske og eksotiske går op i en højere enhed. Med blik for trendy planteformer og print, har Bloomingville virkelig formået at skabe fantastiske og atypiske stelsæt, der vil stråle på landets spiseborde. 

[id] => 467 [image] => ) 1

Aktive filtre

Bloomingville Tallerken, Sooji Ø20, Grå
  • TILBUD

Bloomingville Tallerken, Sooji Ø20, Grå

50,00 kr. 100,00 kr. -50%
Bloomingville Tallerken, Sooji Ø25, Rosa
  • TILBUD

Bloomingville Tallerken, Sooji Ø25, Rosa

70,00 kr. 140,00 kr. -50%