~

Filtrer efter

Mærker

Mærker

Pris

Pris

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

Blazere

Blazere er kun blevet mere og mere populære de seneste år. I sin tid blev en blazer som regel associeret som et bærende element af et jakkesæt, men i dag er en blazer så meget mere end det. I dag kan en blazer være lige så feminin, som den kan være maskulin, og hvis du ser dig selv som en selvsikker, stilbevidst og ambitiøs kvinde, så er en blazer et absolut musthave i din garderobe. Din blazer kan bruges til hverdag, når du skal imponere på jobbet, ligesom den kan bruges til festlige lejligheder som en del af et suit eller som alternativ til en cardigan over en flot kjole. Med en blazer kan du udtrykke en elegance på en helt særlig måde, som du ikke kan med noget andet overtøj. Hos Superlove kan du gå på opdagelse i et stort udvalg af blazer jakker blandt et væld af anerkendte designerbrands. De brands, vi forhandler, har vi udvalgt nøje, og vi sørger altid for at have produkter fra de nye kollektioner på lager.

En klassiker i en Minus blazer

Med en Minus blazer kan du forkæle dig selv med en rigtig klassiker. Særligt den populære Carmen blazer er kendt for sit klassiske look, der komplimenterer dine feminine former. Denne skønne Minus blazer i det blødeste jerseymateriale er yderst behagelig at have på, uden den går på kompromis med det stilfulde design. En Minus blazer som Carmen egner sig især til dig, der ønsker at være med på tidens trends og på samme tid investere i et tidløst og klassisk design, du kan bruge sæson efter sæson.

En Nümph blazer der indrammer dit outfit

Hvis du ikke er så meget til den klassiske blazer, kan du stadig få samme elegance og professionelle udtryk med en oversize blazer. En sådan blazer egner sig især til hverdagsbrug, fordi den med sin løse pasform bliver mere afslappet uden at blive mindre stilfuld. Blandt de skønne Nümph blazer jakker kan du finde en blazer med en dyb udskæring, der indrammer din top eller skjorte indenunder. Med en flot halskæde kan en sådan blazer være et værende element i et festligt outfit, ligesom den kan give dig selvtillid på selv de mest grå og kedelige dage.

Foruden Nümph og Minus kan du også finde en elegant, klassisk og stilfuld blazer blandt mærker som PBO og Siz Ames. Begge brands tilbyder smukke blazere i en helt særlig kvalitet, der ikke vil skuffe.

Hos Superlove har vi altid et stort udvalg af modetøj, sko og accessories til den selvsikre og ambitiøse kvinde. Se også vores udvalg af cardigans, skindjakker , læderjakker og andre jakker. Vi ønsker dig en god shoppeoplevelse og glæder os til at tage hånd om din ordre.

Blazer jakker

Hos Superlove elsker vi blazere. En blazer jakke kan give ethvert outfit et professionelt look, og den kan bruges som alternativ til en sommerjakke eller cardigan. Se vores store udvalg af blazer jakker fra kendte designerbrands som Minus, PBO, Nümph og mange flere.

Der er 8 varer.

Viser 1-8 af 8 element(er)
Aktive filtre

Co'Couture Blazer, Vola Oversize, Sort

Normalpris 1.295,00 kr. Pris 777,00 kr.
Størrelse : M

Mos Mosh Blazer, Mary Night Blazer, Blue Spruce

Normalpris 1.495,00 kr. Pris 747,50 kr.
Størrelse : 42

Co'Couture Blazer, Oversize Corduroy, Grøn

Normalpris 1.295,00 kr. Pris 777,00 kr.
Størrelse : S M

Co'Couture Blazer, Vola Oversize, Pale Blue

Normalpris 1.195,00 kr. Pris 717,00 kr.
Størrelse : S L

Hunkøn Blazer, Naomi, Yellow

Normalpris 1.595,00 kr. Pris 797,50 kr.
Størrelse : S

Hunkøn Blazer, Pallas, Yellow

Normalpris 1.195,00 kr. Pris 597,50 kr.
Størrelse : L
Viser 1-8 af 8 element(er)