~

Filtrer efter

Pris

Pris

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

Birkenstock Sandaler

Heldigvis for vores fødder er Birkenstock sandaler blevet et sandt modefænomen i løbet af de sidste par år. Nu går trend hånd i hånd med komfort! Du kan derfor komme gennem sommeren med stil uden at gå på kompromis med velvære. Når sommeren banker på drømmer vi nok alle om at stikke de vinterblege tæer i et par skønne, komfortable sandaler! Og her er det, at Birkenstock sandaler kommer ind i billedet. Hos Superlove finder du et stort udvalg af Birkenstocks bedste modeller. Så er du en modebevidst, stilbevidst kvinde, der også vægter komfort og gerne vil passe på dine fødder, så er det helt sikkert et par Birkenstock sandaler du skal have! De seneste år har de smukke, bløde sandaler i ruskind vundet vores kunders hjerte – og med god grund! Et par Birkenstock sandaler bliver ekstra skønne, når de er i blød nubuck eller ruskind.

God stil og mange år på bagen

Birkenstock er efterhånden gået hen og blevet et historisk sko brand, idet de har holdt fast i de gamle traditioner om at designe og producere komfortable sko og sandaler. Etableringen af det tyske sko brand Birkenstock startede helt tilbage i 1774, hvor skomageren Johan Adam Birkenstock satte sig som mål at producere de revolutionerende skosåler samt at give fødder de bedste vilkår. Sko og sandaler, der sidder dårligt, kan betyde alvorlige konsekvenser for fødder og positur på længere sigt. At Birkenstocks sandaler derudover også blevet yderst populære i de bedste modekredse, hjælper selvfølgelig på brandets popularitet hos mode interesserede verden over. Birkenstock sandaler kan bruges til stort set alt! Understreg det afslappede sommer-look ved at kombinere et par farvede ruskinds Birkenstock sandaler med din blomstrede sommerkjole eller gør et mere stilrent outfit komfortabelt med et par enkle Birkenstock sandaler i sort læder. Brug dem både til kjoler, nederdele, shortsjeans og bukser! Brug dem både på arbejde og i fritiden!

Vores udvalg af Birkenstock sandaler

Hos Superlove finder du et bredt sortement af Birkenstock sandaler fra det anderkendte mærke, hvor kvalitet og design går sammen i smuk forening. Find de kendte Birkenstock modeller som Arizona, Arizona BS og Gizeh i forskellige udgaver, farver og typer af skind. De er alle lavet i læder, nubuck eller ruskind med Birkenstocks kendte signatur såler i naturkork. Vi tilbyder et bredt sortiment af Birkenstock sandaler og sko – ofte til fantastiske tilbudspriser, så du kan købe dig ind i modehistorien med et par til en fordelagtig pris. Forkæl dig selv og dine fødder med et par Birkenstock sandaler i høj kvalitet denne sommer! Hvorfor vente? De går som varmt brød og der meldes ofte hurtigt udsolgt. Dine fødder har fortjent det efter en lang vinter pakket ind i strømper og støvler. Du kommer ikke til at fortryde det! Tværtimod kommer du sikkert tilbage næste år efter et par mere i en ny lækker farve eller i en anden skøn skind-kvalitet. Vær ved køb af dine BIRKENSTOCK sandaler opmærksom på, at der skal være nogle millimeter plads både i hælen og foran tæerne. Skoene påvirker vores bevægelsesproces. Derfor er det så vigtigt at de passer perfekt, både når vi står og når vi går. God fornøjelse med dine nye Birkenstock sandaler!

Birkenstock sandaler

Når sommeren banker på drømmer vi nok alle om at stikke de vinterblege tæer i et par skønne, komfortable sandaler! Og her er det at Birkenstock sandaler kommer ind i billedet. Hos Superlove finder du et udvalg af Birkenstocks bedste modeller.

Der er 10 varer.

Viser 1-10 af 10 element(er)
Aktive filtre
Viser 1-10 af 10 element(er)