~

Filtrer efter

Pris

Pris

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

Birkenstock

Etableringen af det tyske sko brand Birkenstock startede helt tilbage i 1774, hvor skomageren Johan Adam Birkenstock påbegyndte produktionen af de karakteristiske sandaler, som vi i nutidens modebillede ser overalt. I dag er Birkenstock et af de mest anerkendte brands i Europa, der på mange måder har sat tysk sko design på verdenskortet. Sandalernes komfortable og revolutionerende skosåler har gjort mærket uhyre populært. Med tiden er sandalernes afslappede design ligeledes blevet mere og mere trendy i modekredse og på gadebilledet, takket være deres evne til at gøre et hvilket som helst outfit mere casual.

Et 220 år gammelt skobrand

Birkenstock er på mange måder et historisk sko brand, der har holdt fast i dets tradition for at designe og producere komfortable sko og sandaler. Etableringen af sko brandet baserede sig på skomageren Johann Adam Birkenstocks indblik og viden om vigtigheden i at skabe de bedste vilkår for fødderne som overhovedet muligt. Sidder skoene eller sandalerne dårligt kan det have alvorlige konsekvenser for fødder og positur på længere sigt. Siden er Birkenstocks sandaler blevet yderst populære i modekredse, hvorfor brandet ligger blandt de største og mest veletablerede mærker i nutidens Europa. 

Vores udvalg af Birkenstock sandaler

I Superloves sortiment af Birkenstock, har du mulighed for at købe sandaler på tilbud fra det kendte mærke, hvor kvalitet og design går op i en højere enhed. Find de kendte Birkenstock modeller som Arizona og Gizeh i forskellige former her i vores sortiment, der begge er lavet i læder med indvendige såler i naturkork. Vi tilbyder et bredt sortiment af Birkenstock sandaler og sko til fantastiske tilbudspriser, så du kan købe et par til en fordelagtig pris. 

Birkenstock

Tyske Birkenstock har mere end 230 år på bagen. Birkenstocks mange års erfaring med produktion af sandaler, gør dem til eksperter i hvad der er godt for dine fusser. Sandalerne har stødabsorberende såler, hvor ydersålen er lavet i gummi, mens indersålerne er formet anatomisk korrekt for størst mulig komfort.

Der er 10 varer.

Viser 1-10 af 10 element(er)
Aktive filtre
Viser 1-10 af 10 element(er)