Filtrer efter

Gå sommeren i møde med sandaler fra Beck Søndergaard

I varmt vejr vil dine fødder gerne have luft og frihed, og det danske brand Beck Søndergaard har givet deres bud på moderigtige sandaler, som kan give dig det. Brandet står for en ligefrem og uhøjtidelig tilgang til livet og til mode, samtidig med at de designer skønne og unikke produkter til stilbevidste kvinder. Becksøndergaard sandaler har to brede remme, der krydser foden, så du nemt får dem på. Du stikker simpelthen bare foden i, og så er du klar til, hvad dagen byder på. De brede stropper kommer i forskellige materialer med forskellige detaljer: flæser, striber, markante farvekontraster eller delikate mønstre. Hos Superlove er vi vilde med Becksøndergaard sandalerne, fordi de fine farver og mønstre giver en dejlig sommerfølelse, uden at du behøver at ofre dine fødders komfort.

Klar til leg med Becksøndergaard sandaler

De lækre Becksøndergaard sandaler er ikke kun fantastiske at se på, de er også behagelige at have på. Og det er altså en vigtig kvalitet for fodtøj, som man gerne har på en hel dag. De brede krydsstropper giver et godt og bekvemt hold om foden, og sålen er anatomisk formet. Dine fodsåler hviler på blødt ruskind, ydersålen er af gummi, og imellem er et tykt lag kork. Kork er naturligt stødabsorberende, og det hjælper med at holde dine fødder fit for fight. Alt for mange sandaler giver hurtigt trætte fødder, fordi sålen er for tynd og ikke mindsker belastningen fra hvert skridt, du tager, eller fordi der er hæl på. Becksøndergaard sandaler har en god flad sål, så du kan nyde hele dagen uden ømme fødder. Samtidig er de så flotte, at du sagtens kan beholde dem på om aftenen til et selskab. Becksøndergaard sandaler er nemlig alt andet end praktiske at se på. Der er både højt humør og leg i designet, og det er netop, hvad Beck Søndergaard ønsker at give dig: Mulighed for at lege med din personlige stil – og med gode oplevelser i det hele taget.

Beck Søndergaard designer til din personlige stil

Beck Søndergaard har siden 2003 lavet lækkert modetilbehør, som hurtigt slog igennem og har været populært lige siden. Stilen har skandavisk mode som udgangspunkt, så produkterne har enkle linjer, og detaljerne er ikke tilfældige. Men Beck Søndergaard holder sig ikke til nordisk minimalisme i deres udtryk, tværtimod byder deres designs på et væld af mønstre, farver og kontraster. Gerne noget, der overrasker. I de skønne Becksøndergaard sandaler kan man også se brandets kreative leg med farvesammensætninger, print og teksturer. Det får sandalerne til at være personlige, og netop den egenskab har været med til at gøre Becksøndergaard tasker og Becksøndergaard tørklæder så eftertragtede. Nu laver Beck Søndergaard også hårbånd, kjoler og smukke Becksøndergaard kimonoer, alt sammen i et unikt og stilfuldt design. Målet er at give dig rig mulighed for at sætte et personligt præg på din garderobe.

Udtryk din stil

Med Becksøndergaard sandaler kan du hylde sommeren og sætte prikken over i’et ved enhver lejlighed. Deres moderne og eksklusive udtryk gør, at du sagtens kan have dem på om aftenen sammen med en fin festkjole eller skjorte fra for eksempel PBOs feminine univers. Til hverdagsbrug kan dine Becksøndergaard sandaler gøre sig godt sammen med denim eller en enkel nederdel fra Mads Nørgaard. Overvej også en Becksøndergaard skuldertaske eller en skindtaske fra ReDesigned by Dixie. Vi har tilmed samlet en hel kategori med sommerkjoler her på superlove.dk, hvor du kan gå på opdagelse og blive inspireret.

Becksøndergaard sandaler

Trænger dine fødder til farverig forkælelse? Becksøndergaard sandaler får dig hurtigt i den bedste sommerstemning. Du kender måske Beck Søndergaard for deres populære tasker og tørklæder. Det danske modebrand laver dog en masse andet, herunder de fine Becksøndergaard sandaler. Sandalerne er både feminine og komfortable og fås i mange skønne farver.

Vi beklager ulejligheden.

Søg igen efter det, du er ude efter