~

Filtrer efter

Pris

Pris

Farve

Farve

Blikfang med en Becksøndergaard taske

Tasker er vores praktiske redning, men de kan også være det, som giver det ekstra til dit look. Det kan Becksøndergaard tasker i høj grad! De kommer nemlig i flotte farver og med dristige sammensætninger af mønstre, men samtidig med sans for det stilfulde. Det giver en flot effekt, uanset hvad du i øvrigt har på. Beck Søndergaard designer i en moderne og nyskabende stil med rødder i den skandinaviske mode, uden at de lader sig begrænse af en minimalistisk tankegang. I stedet holder det populære brand af at bringe et overraskende element ind i deres styles, hvad enten det gælder Becksøndergaard tasker, Becksøndergaard tørklæder eller Becksøndergaard sandaler og kjoler.

Hvordan designer Beck Søndergaard tasker?

Brandet blev startet af veninderne Lis Beck og Anna Søndergaard i 2003 og er siden vokset hastigt. Udgangspunktet for Beck Søndergaards design er en leg med farver, materialer og prints. Inspirationen ligger overalt. De nu ikoniske punge af åleskind udsprang for eksempel af en gammel koreansk tradition, hvor åleskind menes at bringe lykke og held – ret perfekt til en pengepung. Brandet lader sig ikke begrænse til en bestemt stilart eller en bestemt type accessory, selvom de er mest kendt for Becksøndergaard tasker og Becksøndergaard tørklæder. Modens tendenser bliver anerkendt i designet, men udfordres også med det overraskende og individuelle touch, som er typisk for Beck Søndergaards brand. Det sker ofte ved at sammensætte forskellige print eller farvekombinationer på en uventet måde. Der er noget gavtyveagtigt over designet, fordi Beck Søndergaard ikke ønsker, at du tager deres produkter eller livet alt for seriøst. Meningen er, at du skal glæde dig, hver gang du ser din Becksøndergaard taske.

Beck Søndergaard har alt på ét sted

Blandt udvalget af Becksøndergaard tasker kan du finde noget for enhver smag. Der er klassiske lædertasker og vilde vævede stoftasker. Det skyldes, at Beck Søndergaard gerne vil opfordre kvinder til at klæde sig efter deres personlige stil. Derfor opfatter de deres brand lidt som en slikbutik med alt på ét sted: Du kan gå på opdagelse og blive inspireret og begejstret. Du kan finde en Becksøndergaard skuldertaske og Becksøndergaard sandaler til varme dage. Er det lidt køligere, er der Becksøndergaard tørklæder med håndmalede print. Til kolde tider er der Becksøndergaard handsker og Becksøndergaard huer. Faktisk holder Beck Søndergaard sig ikke længere til modetilbehør, men laver også tøj, blandt andet de smukke Becksøndergaard kimonoer. Alt i alt står brandet for en ligetil attitude: Vær dig selv og vær glad. Det formår de på fineste vis at få ind i deres design, samtidig med at deres produkter henvender sig til stilbevidste kvinder. Et andet brand, som matcher Beck Søndergaards filosofi, er smykkebrandet Maria Black, der også lægger vægt på den personlige stil. Danske Mads Nørgaard laver moderne basic tøj, der ligesom Beck Søndergaard holder af at tilføje et twist til en ellers nordisk stil. Du kan også lade din fine Becksøndergaard taske tale for sig selv ved at kombinere den med en enkel T-shirt. Hos Superlove har vi et stort udvalg af både farverige og sort/hvide T-shirts. Hvis du er mest til at lade dine accessories bære farverne, kan du finde feminine armbåndsure i fine farver hos Cluse. Opfordringen fra Beck Søndergaard er klar: Leg med dit udtryk!

Becksøndergaard tasker

Det danske brand Beck Søndergaard laver lækkert modetilbehør, hvor farver og mønstre er i højsædet. Becksøndergaard tasker har et iøjnefaldende og eksklusivt udtryk, som gør, at de kan bruges sæson efter sæson uanset skiftende trends. De unikke Becksøndergaard tasker opfordrer til, at du leger med din personlige stil. Mærket har skandinavisk design som sit udgangspunkt, men de mange forskellige styles kommer i et hav af stilvarianter, så der er noget for enhver smag.

Der er 5 varer.

Viser 1-5 af 5 element(er)
Aktive filtre

Becksöndergaard Taske, Maisie Mattea, Strawberry Cream

Normalpris 395,00 kr. Pris 237,00 kr.

Becksöndergaard Taske, Mix Bask Lillian, Foliage

Normalpris 350,00 kr. Pris 210,00 kr.

Becksöndergaard Taske, Papel Berta, Bridal Rose

Normalpris 695,00 kr. Pris 417,00 kr.

Beck Söndergaard Make-up Pung, Dot Mini Malin, Peach Whip

Normalpris 295,00 kr. Pris 177,00 kr.

Beck Söndergaard Make-up Pung, Dot Mini Malin, Purple Rose

Normalpris 295,00 kr. Pris 177,00 kr.
Viser 1-5 af 5 element(er)