Filtrer efter

Størrelse

Størrelse

På med Becksøndergaard handsken

På kølige morgener og om vinteren kan man ikke komme udenom et par gode handsker, og de stilfulde Becksøndergaard handsker vil holde dine fingre varme og glade, når du har brug for det. Beck Søndergaard blev grundlagt i København i 2003 af de to veninder Lis Beck og Anna Søndergaard, og deres nyskabende og legende tilgang til den skandinaviske stil gjorde hurtigt brandet eftertragtet. Især Becksøndergaard tasker og Becksøndergaard tørklæder er kendt for deres farvekombinationer og overraskende mønstre, og alle produkter fra Beck Søndergaard er kendetegnet ved høj kvalitet og ved et design, som holder uanset skiftende trends. Becksøndergaard handsker findes både som luffer og som fingerhandsker. Du kan vælge iøjnefaldende farver eller skind i et eksklusivt, glat look, alt efter din personlige smag. I nogle modeller beskytter en diskret elastik mod kulde, som ellers kunne trænge ind ved håndleddet. Andre har et overtræk eller en ribkant i strik med samme funktion. Så er det ellers bare med at komme ud og nyde dagen uden at få kolde fingre på cykelturen eller på legeplads med ungerne.

Beck Søndergaard står for personlig stil

Mantraet for Beck Søndergaard er, at moderne kvinder bør klæde sig med et personligt præg, og det giver de dig derfor mulighed for med deres lækre designs. Det danske brand lader sig nemlig ikke begrænse af en bestemt stil eller trend. Selvom designet er nutidigt og afspejler modens tendenser, er der nemlig altid plads til leg med materialer, mønstre og farver. Meningen er, at du skal blive glad, når du ifører dig dine fine Becksøndergaard handsker, din Becksøndergaard hue og Becksøndergaard skuldertaske – og alle deres andre fantastiske produkter. Beck Søndergaard vil gerne overraske og begejstre, fordi det er sådan det gode liv gerne skulle være midt i hverdagens rutiner. Beck Søndergaard formår at inkorporere glæde i deres design sammen med et tidløst, stilet udtryk.

Få fingrene i Becksøndergaard handsker og meget andet hos Superlove

Hos Superlove fører vi altid et stort udvalg af de eftertragtede Beck Søndergaard styles, så du nemt kan udforske de mange muligheder og blive inspireret. De smarte og klædelige Becksøndergaard handsker går naturligvis godt sammen med en Becksøndergaard hue. Mangler du også en varm jakke, har vi blandt andet jakker fra Danefæ, feminine frakker fra Modström eller dunjakker og parkaer fra italienske Parajumpers, alt sammen i høj kvalitet. Måske er du også til de ikoniske bamsestøvler fra UGG? Becksøndergaard handsker kan kombineres med alt. Beck Søndergaard opfatter deres brand lidt som en slikbutik: Der er sjovt, farverigt, der er noget for enhver smag, og de har alt på et sted. Til sommerdage kan du forkæle fødderne med de behagelige og sprudlende Becksøndergaard sandaler. Eller du kan sætte prikken over i’et med et flot, farverigt Becksøndergaard tørklæde med håndmalet print. Der er noget til alle sæsoner, det er ligetil og skaber begejstring.

Becksøndergaard handsker

Lækre og rare handsker er et must, når det er koldt. Beck Søndergaard er kendt for unikt modetilbehør, og de har også lavet vanter og luffer i skind og strik. Becksøndergaard handsker er til stilbevidste kvinder som elsker den enkle, skandinaviske mode. Designet er stilrent, og så er der tænkt på at beskytte dit håndled mod kulde.

Der er 1 produkt.

Viser 1-1 af 1 element(er)
Aktive filtre
Viser 1-1 af 1 element(er)