~

Filtrer efter

Pris

Pris

Farve

Farve

Vis din stil med et Becksøndergaard tørklæde

I 2003 blev firmaet Beck Søndergaard stiftet af Lis Beck og Anna Søndergaard, der begge ønskede at skabe lækkert modetilbehør med rødder i skandinavisk design og med plads til leg. Brandet blev hurtigt populært, og er i høj grad kendt for deres fantastiske tørklæder i god kvalitet. Becksøndergaard tørklæder laves i smukke farver og med flotte mønstre, og fordi de er så unikke, kan de bruges sæson efter sæson uanset skiftende trends. Tørklæderne er behagelige og bløde, hvad enten de er lavet af silke, økologisk bomuld, uld, modal eller andet. Med et Becksøndergaard tørklæde kan du slå dig løs på din egen måde, for brandet leger altid med designet og lader deres kreativitet komme til udtryk på mange måder: striber, prikker, grafiske former, skrift, blomster, tern, fotoer af byer eller landskaber osv.

Det overraskende element

I alle Beck Søndergaards designs anerkendes modetendenser, men de ses mere som et udgangspunkt, der skal fortolkes, end som determinerende. Beck Søndergaard vil nemlig gerne overraske og give dig personlige designs. Ofte er det ikke blot farver eller motiv på Becksøndergaard tørklæder, der er nyskabende, men sammensætningen af forskellige elementer. Det kan for eksempel være en kantstribe i en pangfarve eller i glitrende lurex. Det kan være vovede farvekombinationer, eller det kan være naturmotiver sammensat med grafiske former. Becksøndergaard tørklæder bevæger sig fra urban stil til klassisk elegance, og det bliver aldrig forudsigeligt. Du kan dog altid regne med et moderne og stilfuldt udtryk i de feminine tørklæder.

Beck Søndergaard er mere end accessories

Ud over Becksøndergaard tørklæder og de evigt populære Becksøndergaard tasker, laver brandet blandt andet hårbånd, glitterstrømper og Becksøndergaard kimonoer og kjoler. Formålet er, at designet skal glæde dig, uanset om det gælder Becksøndergaard sandaler eller Becksøndergaard handsker. Hos Beck Søndergaard møder du en ubegrænset nysgerrighed og livsglæde, og den kan du tage med dig, når du tager dit Beck Søndergaard tørklæde om halsen eller i håret. Fordi Beck Søndergaard ikke holder sig stramt til én stil, er det nemt at finde noget, der tiltaler netop dig. Det er så op til dig, hvordan du vil lade din personlige smag komme til udtryk.

Brug dit Becksøndergaard tørklæde, præcis som du vil

Et tørklæde er en alsidig del af din garderobe. Måske skal det holde dig varm, måske skal det være ren dekoration. Beck Søndergaard laver både mindre og større tørklæder samt klassiske halstørklæder. Du kan bruge et af de mindre Becksøndergaard tørklæder som hårbånd, pandebånd eller i en hestehale. Bruger du tørklædet om halsen, kan det styles på flere måder, alt efter hvordan du folder og binder det. Leg med dit look og med, hvad du vil sammensætte. Et spraglet tørklæde fungerer godt sammen med en lækker ensfarvet taske, for eksempel fra Decadent eller ReDesigned by Dixie. Du kan også kreere en fed kombination ved at bruge dit Becksøndergaard tørklæde sammen med en rå læderjakke fra MDK. Er du vild med Becksøndergaard tørklæderne, så tjek Inspired By, der også laver tørklæder med de flotteste print og farver.

Becksøndergaard tørklæder

Med de skønne Becksøndergaard tørklæder har du et hav af muligheder for at give dit outfit personlighed. Beck Søndergaard er ikke til at komme udenom i det danske modebillede, hvor de markerer sig ved at kombinere skandinavisk stil med livlige farver og print. De iøjnefaldende Becksøndergaard tørklæder er lette og behagelige, og deres eksklusive udtryk betyder, at de hurtigt bliver dit yndlingstilbehør.

Der er 11 varer.

Viser 1-11 af 11 element(er)
Aktive filtre

Becksöndergaard Tørklæde, Kaiki Sico, Rød

Pris 495,00 kr.

Beck Söndergaard Tørklæde, Tilda, Dazzling Blå

Normalpris 795,00 kr. Pris 477,00 kr.

Beck Söndergaard Tørklæde, Check Mincho, Orchid Pink

Normalpris 675,00 kr. Pris 405,00 kr.

Beck Söndergaard Tørklæde, Crystal Edition, Orange

Normalpris 675,00 kr. Pris 405,00 kr.
Viser 1-11 af 11 element(er)