Beck Söndergaard

Lis Beck og Anna Søndergaard står bag Beck Söndergaard, hvor de designer stilfulde halstørklæder og tasker, hvor de håndtegnede print er kendetegnet. 
Beck Söndergaards produkter afspejler deres fælles kærlighed til farver og skandinavisk enkelthed.

Array ( [nleft] => 121 [nright] => 128 [level_depth] => 4 [id_parent] => 309 [id_shop_default] => 1 [is_root_category] => 0 [position] => 3 [date_add] => 2018-07-03 00:00:00 [date_upd] => 2018-10-17 13:14:39 [name] => Beck Söndergaard [link_rewrite] => beck-soendergaard [description] =>

Lis Beck og Anna Søndergaard står bag Beck Söndergaard, hvor de designer stilfulde halstørklæder og tasker, hvor de håndtegnede print er kendetegnet. 
Beck Söndergaards produkter afspejler deres fælles kærlighed til farver og skandinavisk enkelthed.

[meta_title] => Beck Söndergaard - Køb tasker og tørklæder fra Beck Söndergaard HER [meta_description] => Se vores store udvalg af Beck Söndergaard tørklæder og tasker. Køb Beck Söndergaard i Superlove online og i København. Fri/billig fragt og hurtig levering. [meta_keywords] => [superlove_custom_seo_text] =>

Beck Söndergaard

Det danske brand Beck Söndergaard blev etableret af Lis Beck og Anna Søndergaard i 2003 med udgangspunkt i deres store passion for at skabe designs med plads til fantasifulde prints og sprælske farver. Derfor vil du på superlove.dk kunne finde et stort udvalg af tørklæder i smukke print samt tasker, vanter, sko og bikinier i skønne farver, der let kan pifte et hvilket som helst outfit op.

Mærket søger at kombinere tidens trends med en innovativ tankegang, hvor der er plads til personlighed og unik stil. Kvaliteten på de forskellige materialer har for Beck Söndergaard været uhyre vigtig. Samtidig er der også lagt vægt på at tilbyde overkommelige priser på accessories-kollektionerne. Det behøver ikke at koste en formue at få tasker og tilbehør af bedst mulig kvalitet, takket være Beck Söndergaards fantastiske udvalg. En afspejling af tidens trends er endvidere dominerende i mærkets alsidige udvalg.

 

Superloves udvalg af Beck Söndergaard

I vores sortiment af Beck Söndergaard items er der rig mulighed for at gå på opdagelse i mærkets fantastiske udvalg af de nyeste modeitems indenfor accessories, tasker, tørklæder, bikinier og sko. Vi har altid eksklusive Beck Söndergaard items på udsalg, hvorfor du kan få høj, dansk kvalitet til fordelagtige priser. Vi henter løbende nye produkter hjem fra Beck Söndergaard, hvorfor du altid er sikret trendy og moderne design. Tørklæderne fra Beck Söndergaard er perfekte eksempler på, at grafisk design og tidløs elegance sagtens kan gå hånd i hånd. Derfor rummer de flotte designs i høj grad en sans for modernisme og nyskabende fashion statement. Ligeledes har du mulighed for at investere i en god kvalitetstaske fra mærket, der holder i mange år. 

[id] => 412 [image] => ) 1

Aktive filtre