~

Filtrer efter

Pris

Pris

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

Basic Apparel er indbegrebet af passion

Hos Basic Apparel finder du en gruppe dygtige designere, der brænder for at skabe bæredygtig mode. Det er sand passion! Hos det danske tøjmærke kan du derfor finde det lækreste modetøj, som både gør noget godt for kloden og de kvinder, der har det på. Hos Basic Apparel er intet tilfældigt. Alle detaljer er nøje gennemtænkt. Fra materialerne, som både skal være af høj kvalitet samtidig med, at de skal have et lavt CO2 tryk og være bæredygtige. Til designet som er tidløst og trendy på samme tid. Her er tale om et brand, der i den grad kæler for designet og får dig til at være med på den nyeste mode. Basic Apparel ønsker at skabe tøj, du elsker så meget, at du ikke har lyst til at smide det væk igen. 

Skøn strik fra Basic Apparel

Basic Apparel er kendt for deres økologiske strik. Tøjmærket har et stort udvalg af strik fra klassiske striktrøjer i super flotte farver som hvid, sort, beige og marine til mere trendy strikbluser, der leger med form og udtryk. Basic Apparel har også designet nogle super smarte strik veste, som fanger tidens hotteste modetrend. Det bæredygtige brand har også rullekraver i strik, som er meget populære og ofte puttes i kurven af Superloves kunder. Nogle af de mest populære striktrøjer fra Basic Apparel er Marnie og Sweety, der netop kombinerer det tidløse og praktiske med trendy detaljer. Begge disse to typer strik kommer i flere lækre og fine varianter.

Strik du kan bruge til ALT

Basic Apparel strik skuffer ikke, for vi taler her om strik, der kan bruges til næsten alt. Brug fx en Marnie O-neck striktrøje i en smuk lys grå nuance til et par jeans, og du har et smart outfit til en tur i skoven, eller put i stedet en fin hvid skjorte inden under strikblusen, og du har det perfekte kontor look. Hos Basic Apparel finder du også de veste, som er en af årets største og hotteste trends. Brug fx vesten sammen med en Basic Apparel skjortekjole eller en Basic Apparel t-shirt, og du vil se super smart ud. Udover at være stærk på strik finder du hos Basic Apparel også smarte strikhuer, skjorter, kjoler og t-shirts. Hos Superlove forstår vi godt, hvorfor vores kunder elsker Basic Apparel, for det er virkelig et brand, der holder hvad de lover både i forhold til kvalitet og miljøet.

Har du fået lyst til at se på andre typer strik? Eller måske noget helt andet? Hos Lollys Laundry finder du fx fine kjoler og de sødeste skjorter. Der er også Hunkøn, der byder på nogle af vores mest solgte t-shirts.

 

Basic Apparel strik

Hos Basic Apparel mener de ikke, verden har brug for mere tøj, men bedre tøj. Og på det punkt skuffer det danske tøjmærke os bestemt ikke. Hos Basic Apparel får du lækkert design og høj kvalitet samtidig med, at du køber bæredygtigt. Tøjet fra Basic Apparel er super smart og spænder fra lækker strik og fine skjorter til søde kjoler og trendy jakker.

Der er 11 varer.

Viser 1-11 af 11 element(er)
Aktive filtre

Basic Apparel Halsedisse, Claudine, Slate Grå

Normalpris 550,00 kr. Pris 330,00 kr.

Basic Apparel Strik, Marnie T-neck, Spicy Orange

Normalpris 995,00 kr. Pris 497,50 kr.
Størrelse : L

Basic Apparel Strik, Sweety, Black

Pris 550,00 kr.
Størrelse : S M L

Basic Apparel Hue, Filippa Beanie, Blue Shadow

Normalpris 295,00 kr. Pris 177,00 kr.

Basic Apparel Hue, Marnie Beanie, Dark Grey Melange

Normalpris 350,00 kr. Pris 210,00 kr.
Viser 1-11 af 11 element(er)