~

Filtrer efter

Mærker

Mærker

Pris

Pris

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

Armbånd, der fanger blikket

Armbånd har i årtusinder fanget vores blikke og vakt vores beundring. Kvinder har altid drømt om smukke armbånd, og heldigvis kan du finde skønne drømme armbånd lige her hos Superlove. Armbåndet er et vidunderlig smykke. Det følger dine håndbevægelser og understreger dermed din feminine elegance. Når du vælger et armbånd, viser du verden, hvem du er, og hvad der er din stil. Find et armbånd du elsker, og brug det til at give dit outfit en ekstra raffineret detalje. Hos Superlove har vi mange smukke armbånd. Fra de klassiske armbånd i guld til de fineste armbånd og armringe i sterlingsølv. Du finder også de mere bohemeagtige, flettede armbånd samt skønne armbånd med charms og perler. Hos os finder du helt sikkert et armbånd, du forelsker dig i. 

Er du til guld eller sølv armbånd?

Er du vild med sølv, eller er du mere til guld? Sølvet har et cool, elegant udtryk, hvorimod guldet er mere gyldent og varmt. Det kan være svært at vælge en favorit. Hos Superlove har vi heldigvis både armbånd i guld og sølv armbånd til damer. En klassiker er kædearmbåndet, der er sammensat af små runde led, som tilsammen former en smuk helhed. Leddene kan have forskellige størrelser. Er leddene små, virker armbåndet stilrent og glat, hvorimod store led skaber et cool og chunky look. Du finder begge typer armbånd hos Pernille Corydon. Hun er en dygtig smykkedesigner, der har vundet kvinders hjerter over hele verden med sine fortryllende smykker til rimelige priser. Låsen på et armbånd er også vigtig. Er låsen lille og elegant, eller er den iøjnefaldende og robust? Låsen er med til at skabe armbåndets look. Til nogle lejligheder er et enkelt armbånd bare ikke nok. Til visse outfits gælder udtrykket "more is more".  Her bør du gå efter et bredt armbånd i guld eller sølv, som har sand wauw-effekt. Det kan også være en idé at sætte flere smukke armbånd sammen, der fremhæver hinanden og får dit outfit til at virke mere festligt og glamourøst.

Fortryllende ædelstene og perler

Nogle armbånd kommer med funklende ædelstene og glansfulde perler. Måske er farverne i perlerne både smukke og strålende og skaber dermed et luksuriøst boheme-look. Den slags guld armbånd til dame er super flotte sammen med et afslappet hverdags outfit men også lækre sammen med et business outfit, hvor armbåndet giver dig en skødesløs elegance. Armbånd med charms er også både klassiske og trendy. De fine vedhæng skaber bevægelse og reflekterer lyset smukt. Det er let at se, hvorfor armbånd med charms er nogle af de mest populære armbånd. 

Fandt du ikke lige det armbånd, du ledte efter? Så kunne det være, at vores mange smukke halskæder eller øreringe var noget? Vi har et stort udvalg af smykker fra nogle af de mest populære smykkedesignere som Scherning og Pico. Hvis du har lyst til at se på noget helt andet, kunne de fine tørklæder fra Beck Söndergaard måske være noget. Deres tørklæder har siden 2003 henrykket kunder over hele verden, og vi er også store fans her hos Superlove.

 

Armbånd

I vores webshop finder du det skønneste udvalg af smukke armbånd, armringe og charms til kvinder. Er du på udkig efter en gave, eller har du bare lyst til at forkæle dig selv, kan du finde inspiration blandt vores fine armbånd fra populære og dygtige smykkedesignere som fx Pernille Corydon, Pico, Scherning, Pendulum, Stine A, Maria Black og Enamel.

Der er 27 varer.

Viser 1-27 af 27 element(er)
Aktive filtre

Pernille Corydon Armbånd, Bangkok, Sølv

Normalpris 450,00 kr. Pris 225,00 kr.

Pernille Corydon Armbånd, Alliance, Sølv

Normalpris 400,00 kr. Pris 200,00 kr.
Størrelse : 60
Viser 1-27 af 27 element(er)