~

Filtrer efter

And Less

Hos Superlove forhandler vi det danske brand And Less, der repræsenterer et minimalistisk og nyskabende tag på nordisk mode. Mærket har i en årerække designet unikke kollektioner, der alle tager udgangspunkt i den skandinaviske og klassiske stil. Med oversize T-shirts, flatterende snit og kvalitetsmaterialer, står And Less i høj grad i front på den danske modescene, hvor det tidløse og elegante ligger blandt fokuselementerne.

Elegance med sporty kant

Ligeledes inkluderer And Less altid en sofistikeret og sporty kant i de mange forskellige styles – heraf i form af komfortable bukser, kjoler, skjorter og lækre sweaters. Der er derfor rig mulighed for at finde items, der passer ind i en hvilken som helst garderobe, i vores udvalg af de nyeste kollektioner fra And Less. Kombinér eksempelvis et par klassiske bukser med en lækker strikbluse eller silkeskjorte fra kollektionen. 

Vores sortiment

Hos Superlove vil du ligeledes kunne finde ’mid season sale’ på And Less’ mange kollektioner og købe nogle af de mest populære styles på tilbud til fordelagtige priser. Vi tilbyder desuden skjorter og bluser fra det populære brand i smukke, dæmpede farver samt unikke mønstre og prints. 

And Less

And Less tøj er for dig, der kan lide casual elegance, enkelhed og rene linjer. And Less kjoler, bukser, toppe, strik og nederdele er designet med luksuriøse finesser og detaljer, som vi ellers kun ser ved dyre brands.  Ønsker du en sofistikeret og feminin garderobe, kan du trygt gå på udkig i And Less’ kollektioner. 

Vi beklager ulejligheden.

Søg igen efter det, du er ude efter