Filtrer efter

Farve

Farve

Amalys

Amalys er et belgisk mærke, hvis fornemmeste opgave er at bringe femininitet og elegance ned på håndleddet. Amalys er et helt nyt brand hos Superlove.dk, og her har du mulighed for at fordybe dig i mulighederne for de forskellige variationer af de firkantede dameure. Navnet Amalys stammer fra den oldgræske arv. Navnet indbefatter den nutidige ambitiøse og passionerede kvinde.

De elegante armbåndsure er fremstillet for at gøre dit look komplet. Dameuret har til formål at komplimentere din individuelle smag og tøjstil. Hertil bringer det fine armbåndsur et touch af femininitet og elegance. Produktionen af de belgiske armbåndsure er inspireret af den ambitiøse kvinde, og disse armbåndsure er til dig, der ønsker at leve livet med den ambition at få drømme til at gå i opfyldelse.

Det er her, dit Amalys armbåndsur skal spille en vigtig rolle. De elegante armbåndsure skal minde dig om, at du skal leve livet til fulde. Dit Amalys ur er et pendul, der hele tiden svinger og minder dig om, at du skal huske at tage dig tid til at gøre de ting i livet, du gerne vil opleve. Det er i de unge år, at du skal skabe minder. Disse minder vil være guld værd for dig, når du bliver ældre.

De elegante Amalys dameure har fælles egenskaber i et specielt design, der skiller sig ud. Alle Amalys armbåndsure har en firkantet urkasse. Den belgiske producent fremstiller udelukkende og eksklusivt firkantede dameure med en indre cirkel, der omfavner selve urskiven for et moderne touch. Dette dameur skiller sig ud fra alle andre armbåndsure og er til dig, der ønsker at bære et armbåndsur, der er unikt og eksklusivt.

Dameure er blevet et smykke

Før i tiden blev armbåndsure betragtet som en praktisk genstand, du kunne have på håndleddet. I dag har armbåndsuret fået en lidt anden funktion. Armbåndsure - og særligt dameure - er blevet til et smykke. I dag er det blevet nemmere at blive informeret om tid og klokkeslæt. Vi bliver hele tiden mindet om tid, sted og deadlines i vores hverdag.

Armbåndsuret er en trofast ledsager i din hverdag. Før i tiden var du afhængig af det, og det er du måske stadigvæk. Forskellen er, at du i dag ikke blot bruger dit armbåndsur til at fortælle dig, hvad klokken er. I dag er dit dameur en del af din påklædning.

Dit dameur er det sidste touch til din daglige påklædning. Uanset om det er til fest eller hverdag, vil de smukke Amalys armbåndsure være prikken over i’et til dit outfit. Urene er af tidløst design og passer til enhver tøjstil.

Hos Superlove kan du både købe de smukke dameure med læderrem og stålrem. Vær modig og forkæl dig selv med et firkantet armbåndsur, der skiller sig ud fra mængden.

Amalys

Amalys ure er udformet til at supplere din individuelle stil og tilføre elegance. Urene fra Amalys er udelukkende i et firkantet design, der træder ud fra mængden. Amalys formår at kombinere den tidløse og traditionelle med nutidige tendenser. #DareToBeSquare.

Der er 3 varer.

Viser 1-3 af 3 element(er)
Aktive filtre

Amalys Ur, Claire, Sølv/Hvid

Normalpris 950,00 kr. Pris 285,00 kr.

Amalys Ur, Alison, Sort

Normalpris 995,00 kr. Pris 298,50 kr.

Amalys Ur, Pili, Rosaguld/Hvid/Rosa

Normalpris 995,00 kr. Pris 298,50 kr.
Viser 1-3 af 3 element(er)