~

Filtrer efter

Farve

Farve

A Kjærbede giver dig unikke accessories

A Kjærbede er et nyt dansk brand, som laver accessories til herrer og damer med et mål om at gøre det simpelt at skabe sit personlige look. Solbriller er både praktiske og cool, og det passer faktisk med A Kjærbedes vision om at skabe nordisk design, der er funktionelt og på samme tid følger modens tendenser. Stilen er enkel og tidløs, men med gennemførte detaljer formår A Kjærbede alligevel at kreere unikke produkter, der kan give associationer i alle mulige retninger, fra 60’erne til futurisme. Der er derfor god mulighed for at udtrykke din personlige stil.

God stil til en god pris

A Kjærbede mener, at god stil ikke behøver at koste dig dyrt. Derimod handler stil om at kunne se mulighederne i enkelte items, og hvordan de kan kombineres. Det handler om at åbne op for en kreativ åre og finde sig selv i sit look. Derfor kan du få de unikke solbriller fra A Kjærbede fra kun 200 kr. Trods den lave pris, er alle produkter fra A Kjærbede moderigtige og af god kvalitet. Glassene er lavet af polykarbonat, hvilket gør solbrillerne modstandsdygtige mod ridser og skrammer. Faktisk blev polykarbonat oprindelig udviklet til rumfart i 1970’erne, hvor det blev brugt til astronauternes hjelme og forruden i rumfartøjer! Brillerne beskytter mod solen med UV400, så du kan trygt opholde dig mange timer udendørs på dejlige varme dage.

Stort udvalg af solbriller fra A Kjærbede hos Superlove

Har du 1 par solbriller, eller skifter du solbriller efter humør, og hvad du ellers har på? Når man ser kollektionerne fra A Kjærbede, får man hurtigt lyst til at eje flere par. Solbrillerne findes nemlig i en masse afskygninger med hver deres særpræg. Der er de runde og de kantede, de feminine og unisex. Klassiske eller edgy, rå eller søde. Glas i forskellige farver. Små, mellemstørrelse eller oversize. Ensfarvede, transparente eller flerfarvede med mønster. Hvert par A Kjærbede solbriller kan fungere som statement og inspirere et helt look. Der er noget for enhver smag, og vi har samlet et bredt udvalg hos Superlove.

Find de solbriller, der passer til dig

Accessories giver dig fantastiske muligheder for styling, fordi det er et ekstra element og dermed ikke lige så bundet af, hvad du ellers har på. Det er en lækker tilføjelse, som kan give mere kant eller fremhæve noget i din påklædning. Og så har solbriller naturligvis den praktisk funktion, at de beskytter dine øjne mod solen. Solbrillevejr er som regel også sandalvejr, så det er oplagt at bruge dine A Kjærbede solbriller sammen med stilfulde og feminine LBDK sandaler eller, hvis du er mere til det helt jordnære, sammen med kvalitets klipklappere fra californiske Reef. Solbriller fungerer både til et sofistikeret eller komfortabelt look. Du kan nemt være casual cool i shorts og T-shirts, for eksempel afslappede, feminine shorts samt en T-shirt med print fra Nümph eller en let sommertop. Tilsæt farve med en flot skuldertaske fra et mærke som Hvisk, der ligesom A Kjærbede lægger vægt på det personlige look. Det er helt op til dig, hvordan du vil integrere solbrillerne i dit outfit. Hvilken historie vil du fortælle om dig selv?

A Kjærbede

Giv dit outfit et ekstra pift med lækre solbriller fra A Kjærbede. Det danske brand formår at skabe nordisk kvalitets design til en overkommelig pris og giver dig masser af muligheder til at komplementere din personlige stil. De unikke A Kjærbede solbriller beskytter dine øjne mod solen og giver et smil på læben. Vælg mellem et hav af farver, stilarter og størrelser lige her.

Der er 23 varer.

Viser 1-23 af 23 element(er)
Aktive filtre
Viser 1-23 af 23 element(er)