Filtrer efter

2nd ONE jeans

Det forholdsvis nye danske brand 2nd One er med stor dedikation til bukseindustrien blevet en favorit på både det danske og internationale marked. 2nd One skaber jeans til den nysgerrige og modeentusiastiske kvinde, der elsker at eksperimentere med outfits og nye tendenser. 2nd ONE designer jeans i et tidløst design mixet med den nuværende modetendens, og det giver dig muligheden for altid at være med på moden, og sætte dit personlige præg.

2nd One er til den kvalitetsbevidste kvinde

2nd ONE jeans er til kvinden, der sætter pris på lækkert design og høj komfort. At finde de perfekte jeans kan være en svær og evig opgave, men når du først er kommet i et par 2nd One jeans er jagten forbi, og du vil tydeligt kunne mærke passionen og kærligheden der er lagt i jeansene. 2nd One’s vision er at jeans der både skal se godt ud og være super komfortable at have på. 2nd ONE jeans vil være perfekte til dig, hvis du også deler denne tankegang, og når du først har fået øjnene op for 2nd One jeans er det svært at ifører dig andet. Det enestående ved 2nd ONE er at deres jeans er med super-stretch, der sikre, at du vil føle dig vældig godt tilpas og samtidig se godt ud.

2nd ONE jeans gør det enkelt for dig

Denim jeans med slim-fit har været i modebilledet i mange år, men mom-jeans er endelig vendt tilbage og er blevet et must-have til garderoben. 2nd ONE jeans er lavet med stretch, som gør dem så komfortable at have på.

Når det kommer til 2nd ONE jeans er det kun fantasien, der sætter grænser, og med de perfekte jeans kan du skabe de perfekte outfits. 2nd One jeans gør hverdagen til en leg, og de giver dig et væld af forskellige outfits. Det er enkle og stilrene jeans, der er designet ned til mindste detalje, og du kan skabe et cool look til både hverdag og fest.

En god base er et par smukke jeans, og ud fra det kan du kreere de mest fantastiske outfits. En sikker vinder vil altid være et par jeans med en hvid skjorte til. Det er et look, der aldrig vil gå af mode, og et outfit hvor du hurtig kan pifte det op med en rød læbestift, et par højhælede sko og fine smykker.

2nd ONE hos Superlove

Hos Superlove vil du finde håndplukket styles af 2nd ONE Jeans, og nu er det op til dig at finde dine yndlings. Så gå på opdagelse i vores sortiment, og lad dig blive inspireret af vores lækre styles. De stilrene og moderigtige jeans sikre, at der er lidt til enhver smag. Så du kan med sikkerhed blive forelsket i et par 2nd ONE jeans.

På trods af den høje kvalitet og fine designs ligger 2nd ONE jeans til overkommelige priser. Det skal være en luksus alle har råd til. Vi hos Superlove elsker 2nd ONE jeans, og vi er sikker på du vil føle det samme, når du først er kommet i et par.

2nd ONE jeans

Ligger du også stor værdi i at have et par jeans på, der ikke kun ser godt ud men også er ultra behagelige at have på? Så er 2nd ONE jeans med garanti noget for dig. 2nd ONE designer jeans i stilrent og tidløst design med henblik på modebilledets tendenser. Denim er for alvor kommet tilbage på modescenen og er et sikkert hit året rundt. Så scroll ned og lad dig blive fristet af de lækre styles, vi forhandler her hos Superlove.

Vi beklager ulejligheden.

Søg igen efter det, du er ude efter