Filtrer efter

Størrelse

Størrelse

2nd ONE

Brandet 2nd ONE blev i 2013 introduceret til det til danske marked af Carit Løvdal, der dengang så et hul i markedet og prissegmentet. 2nd ONE henvender sig til den stilbevidste og nysgerrige kvinde, der er følger tendenser og giver dem sit personlige twist. I tidernes morgen var det jeans og bukser fokusset lå på, men brandet har sidenhen ekspanderet med nederdele og shorts. Med øje for fantastiske designs i god kvalitet og til overkommelige priser, er brandet blevet populære både på det danske og internationale marked. Hele filosofien bag brandet er at det skal være “Easy to wear” og prisvenligt.

Hos 2nd ONE finder du variationer af jeans, bukser, shorts og nederdele, der vil gå til de forskellige kvindekroppe, og som gør at du kan finde den helt rigtige pasform. 2nd ONE følger tendenser og gør dem til deres egne. De forsøger altid at designe gode basic bukser, lækre jeans, der sidder godt og smukke nederdele, så du kan lade dig blive inspireret til at skabe flotte outfits og give dit personlige præg. 2nd ONE lægger stor værdi i at deres bukser, jeans og nederdele altid er i top kvalitet og er designet ned til mindste detalje samtidig med, at prisen er overkommelig, så du kan holde din garderobe opdateret med nye og spændende styles.

2nd One sikre unikke og smukke outfits

2nd One er til den modige og stilbevidste kvinde, der tør at mixe farve og vække opsigt gennem sin personlige stil. Det er til kvinden, der ikke vil gå på kompromis med hverken kvaliteten eller komforten. 2nd One designer ikke kun jeans i høj kvalitet, men bukser, nederdele og shorts vil du også finde utroligt lækre i materialevalget, og designet af dem er kreative.

Deres styles i enkle designs og farverige print, gør at du kan kreere outfits til hverdag og fest. Hvad end du er på udkig efter bukser, jeans, nederdele eller shorts vil 2nd One altid have styles til enhver anledning, og vil være et sikkert hit gang på gang.

Tilføj 2nd One items i forskellige farver og prints til din garderobe og kreere unikke outfits, der både ser godt ud, føles helt igennem fantastisk og hvor kvaliteten holder. Trods diverse trends, formår 2nd One altid at skabe styles, der er med på moden men samtidig er designet tidløst, som gør de holder sæson efter sæson.

2nd One hos Superlove

I vores sortiment af 2nd One vil du finde jeans med stretch, bukser i flotte farver og print, shorts i stilrent design med høj komfort og feminine nederdele i smukke farver. 2nd One stræber efter at kreere styles, der passer til de forskellige kvindelige kropsformer. Så gå på opdagelse og find jeans, bukser, shorts og nederdele der passer til din kropsform. Om du er til de farverige eller enkle styles vil 2nd One være det optimale sted at lade dig inspirere, og de forskellige style forhandles til fabelagtige priser. 2nd One har vundet vores hjerter, og vi er sikre på at 2nd One også vil vinde dit.

2nd ONE

2nd ONE er et forholdsvis nyt, dansk mærke fra 2013.
Vi har valgt at føre 2nd ONE i Superlove, pga. deres fantastiske jeans med super-stretch, som vi elsker!
Vi er sikre på, at du også vil elske jeans fra 2nd ONE <3

Der er 1 produkt.

Viser 1-1 af 1 element(er)
Aktive filtre

2nd ONE Shorts, Kaia, Black Tie

Normalpris 395,00 kr. Pris 118,50 kr.
Størrelse : 27
Viser 1-1 af 1 element(er)